Hero billede

Produkter

Brandmaling til Træ

HENSOTHERM 1 KS

Brandbeskyttende klar-lak system til træoverflader. Systemet bevarer strukturen i træværket og afsluttes med en mat Top-lak. Ved varme-/brandpåvirkning skummer lakken op til en 3-5 cm tyk isolerende skum.
MK-godkendt med overfladetekniske egenskaber som klasse A-materiale.

HENSOTHERM 2 KS - BÅDE INDE OG UDE

Brandbeskyttende deldækkende maling til træoverflader. Malingen (hvid) kan afsluttes med en topcoat i ønsket farve. Ved varme-/brandpåvirkning skummer malingen op til en 3-5 cm tyk isolerende skum. MK-godkendt med overfladetekniske egenskaber som klasse A-materiale

 

Brandmaling til Stål

UNITHERM 421 KS

Brandbeskyttende maling til inden- og udendørs stålkonstruktioner. Systemet er godkendt til udendørs brug og anvendes ligeledes under byggefasen, såfremt konstruktionerne udsættes for vejrlig i byggeperioden. Anvendes hvor der stilles krav om 30, 60 eller 120 minutters brandmodstand.

HENSOTHERM 4 KS

Brandbeskyttende maling til indendørs bærende stålkonstruktioner. Systemet er vandfortyndbart og tåler ikke udendørs klima eller meget høj luftfugtighed. Anvendes hvor der stilles krav om 30 eller 60 minutters brandmodstandstid.

 

Brandmaling til Jernbeton

HENSOTHERM 820 KS

Opgradering af brandklasse på jernbeton lofter, vægge og betonsøjler. til R30 – R120

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Brandmaling.dk må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter